Vrijdag 11 mei:

Beachlacrosse

Beachlacrosse is een nieuwe en uitdagende variant van lacrosse op het strand. De sport draait om inzicht, behendigheid en communicatie. Samenwerking is dan ook een belangrijk aspect van beachlacrosse! Welk team heeft het in zich om de tegenstander te verslaan? Lacrosse staat bekend als ‘the fastest game on two feet’, maar staat vooral garant voor heel veel lol.

Beachlacrosse

Beachtennis

Wil jij net even iets anders dan het ‘klassieke’ tennis? Of wil je meer dan alleen het ‘klassieke’ tennis en houd je wel van wat uitdaging? Dan is beachtennis misschien wel wat voor jou! Je speelt tennis in een fantastische setting, met je blote voeten in het zand en veelal zomerse temperaturen.

Beachtennis

 


 

Zaterdag 12 mei:

Beachhockey

Jaja, het is echt waar! Dit jaar zal er ook beachhockey worden aangeboden tijdens de SUSA Student Beach Games! Dit snelle spel vereist teamwork, doorzettingsvermogen en inzicht. Laat samen met je team zien wat je in huis hebt en schrijf je snel in!

Beachhockey

Beachvolleybal

Het is weer tijd voor het NSK beachvolleybal. Kan jij ook al niet wachten om weer lekker te duiken in het zand en een drankje te doen in het zonnetje? Dan is dit het ideale evenement om deel te nemen! Met wie ga jij het opnemen tegen de andere studenten?

Beachvolleybal


 

Zondag 13 mei:

Beachsoccer

Trek je voetbalschoenen maar weer uit en betreed het beachstadium lekker op je blote voeten, want ook dit jaar zal er weer worden gestreden om de titel op NSK beachsoccer. Heeft jouw team de skills en het inzicht om de tegenstanders te verslaan? Dit is je kans om het te laten zien!

Beachsoccer

Beachfrisbee

Wat is er nou weer lekkerder dan in het zonnetje frisbeeën met je vrienden? Helemaal niets natuurlijk! Schrijf je daarom in voor beachfrisbee tijdens de Student Beach Games om lekker te genieten en een leuke dag te beleven.

http://www.susastudentbeachgames.nl/beachfrisbee/

Contact ons

We zijn nu niet bereikbaar, maar laat een email achter en wij zullen je zo snel mogelijk contacteren.

Start typing and press Enter to search